Απόψε και Αύριο Συναντήσεις σπουδαίων μουσικών στην Πάφο

Η Σκηνή που Ταξιδεύει, της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017 με χορηγό την Cytamobile Vodafone, φιλοξενεί 26 μοναδικές μουσικές εκδηλώσεις κατα τη διάρκεια της πολιτιστικής χρονιάς, σε 17 διαφορετικές τοποθεσίες με σπουδαίους μουσικούς από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή αλλά και την Αμερική.

Σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου, ο Έλληνας μουσικός Χρήστος Μπάρμπας στο νέυ συναντά τον Murat Aydemir από την Τουρκία στο τανμπούρ και το δεξιοτέχνη Στρατή Ψαραδέλλη στη πολιτική λύρα. Οι κοινές μουσικές παραδόσεις των 2 χωρών εκφράζονται στην παράσταση «Το Βουνό και το Δέντρο» στο θερινό Αττικόν.

Πατήστε εδώ για ένα δείγμα της αποψινής παράστασης

Χορηγός Φιλοξενίας: Kings hotel

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου το πρόγραμμα της Σκηνής που Ταξιδεύει, μεταφέρεται για 2η χρονιά στο μοναστήρι της Παναγιάς του Σίντη. ‘Ενα ιδιαίτερο χώρο με τόσο ιστορική αλλά και αισθητική αξία. Aυτή τη χρονιά, η καλλιτέχνης Θεοδοσία Ρούσσου (με καταγωγή από την Πάφο) έρχεται από την Αμερική, για να ερμηνεύσει τραγούδια από την Κύπρο, την Ευρώπη, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε 7 διαφορετικές γλώσσες. Μαζί της ο γνωστός παραδοσιακός ερμηνευτής Μιχάλης Τερλικκάς και Θεόδουλος Βακανάς από την Κύπρο, με την Mira Khomik στο βιολί και τον Michael Day στην κιθάρα από τις ΗΠΑ.

Με τη συνεργασία και υποστήριξη των κοινοτήτων Σαλαμιού, Κελοκέδαρα, Πενταλιά και Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων

Χορηγός Φιλοξενίας: Mayfair Hotel

Πατήστε εδώ για όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Σκηνής που Ταξιδεύει

Promo Video “Η Σκηνή που Ταξιδεύει»

Είσοδος Ελεύθερη και για τις 2 εκδηλώσεις

‘Ωρα έναρξης: 20:30

Logo_footer
© 2026 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
Pafos2017 Official Photographer foto LARKO